Pohjola on vuonna 2018 perustettu koiraeläimillä pelattava aloittelijaystävällinen ja pelaajalähtöinen foorumiroolipeli, jossa myös chatpelimahdollisuus Discordissa. Pelissä seikkaillaan jylhissä pohjoismaisemissa maailmassa, jossa ihmisiä ei ole koskaan ollutkaan ja muinaiset luonnonuskonnot - kuten Kalevala - ovat heränneet henkiin. Elementtien voimat sekä erilaiset taiat ovat voimakkaasti läsnä neljän haltijalauman - Tulen-, Veden-, Metsän- ja Ukkosenväen myötä. Lisäksi oma lusikkansa sopassa on myös laumattomilla, joiden on pärjättävä taikuutta vastaan asein ja haarniskoin. Lisää mausteita peliin tuovat lukemattomat muinaisuskoon perustuvat uskomukset, olennot ja tapahtumat.

Pelaajien ei ennestään tarvitse tuntea Kalevalaa taikka muinaisuskontoja, mielenkiinto aihetta kohtaan on tärkeintä. Pohjolassa pelaamisen voikin ajatella mukavan harrastuksen lisäksi olevan myös antoisaa ja opettavaista oman muinaishistorian tutkiskelua! Kaksi kärpästä yhdellä iskulla! ;)

Tervetuloa tutustumaan Pohjolaan, pelissä tavataan!

~ Shirikei 

Sivujen tietoja päivitetään parhaillaan ajantasaisemmiksi, joista johtuen sivustolta voi löytyä epäjohdonmukaisuuksia. Pahoittelut tästä!

Päivitykset

Peliin liittyvät uutiset löydät foorumin sivupalkista! Uutiset päivittyvät huomattavasti useammin kuin sivun päivitykset.

26.6.2019 Linkinvaihtajien bannereita päivitetty.

19.5.2019 Kulttuuri-osion alle luotu Ammatit-sivu, jossa myös uudet, kaikille vapaat ammatit esitelty.

8.5.2019 Juoni-osio muutettu Historia-osioksi. Ympäristö & kartta -osiota uusittu, uusi kartta ja uusia pelialueita.

20.3.2019 Muutama uusi linkinvaihtaja lisätty.

12.3.2019 Ukkosenväki on saapunut Pohjolaan! Lue lisää Laumat-sivulta.

6.3.2019 Anonyymi palaute avattu, kaikilta toivotaan vastausta!

28.2.2019 Uusi ulkoasu kotisivuille, aiemmin julkaistu myös foorumin uusi ulkoasu.

4.1.2019 Linkinvaihtajia päivitelty.