Aikajana

Aikajanalla tapahtuman ovat uusimmasta vanhimpaan. Klikkaa tapahtuman otsikkoa nähdäksesi koko tekstin!

 

Kevät 2019

Ukkosenväki saapuu

Laaksossa on jo jonkin aikaa huhuttu kummallisista lentävistä olennoista taivaalla. Joukko turkikkaita lähteekin eräänä iltana tutkimaan asiaa ja huomaa yhden näistä olennoista Ukonkalliolla erään luolan suulla. Tämä arka yksilö kertoo laumansa etsivän uutta asuinsijaa ja pyytää laumansa puolesta nöyrästi lupaa jäädä Laaksoon, johon myös joukon Tulenväkeläiset joutuvat mutisemaan vastahakoisen myöntymyksensä.
Kevät 2019

Tapiolan rajat kiinni

Huhut Metsänväen syyllisyydestä Vedenväen vastikään tuhoutuneeseen kylään eivät lakanneet. Kalvassara päätti pestata kylästä kaikki sopivat vartijat, jotka nyt partioivat Tapiolan sekä kylän rajoilla päivin öin. Metsään ei sovi tulla ilman oikein hyvää syytä, koska Kalvas aikoo välttää koston ja näyttää Metsänväen voiman.
Kevät 2019

Vedenväen uusi johtaja

Kylänsä menettänyt väki asuu nykyään suuressa lammessa. Suonsilmä on nostanut itsensä johtamaan murheen murtamaa väkeä ja kannustaa nyt omiaan rakentamaan kylän uudestaan. Myös Korpinevan rajoja aletaan vartioimaan Vedenväen tarttuessa toimeen.
Talvi 2018

Tapiolan vartiointi tiukentuu

Johtajatar Kalvassaran korviin kantautui huhu Vedenväen kylän tuhoutumisesta ja siitä, että Metsänväkeä syytettiin tästä kaikesta. Johtajatar ei suostunut millään uskomaan huhuja, vaan päätti, että Tapiolan rajoja ryhdyttäisiin vartioimaan, elleivät huhupuheet lakkaisi.
Talvi 2018

Vedenväen kylän tuhoutuu

Kesken talven Vedenväen kylään ryntäsi valtava laumallinen villiintyneitä peuroja. Nämä peurat talloivat jalkoihinsa lähes kaikki risumajat ja monia väkeläisiäkin. Unikko sekä Suonsilmä olivat kovasti yrittäneet varoittaa väkeään Unikon nähtyä enneunen, mutta kukaan ei uskonut kaksikkoa. Väkeä ehti juuri ja juuri karkaamaan peurojen jaloista kylän laitamille katsomaan, kuinka niiden koti pirstoutui. Kaaosta tutkittaessa paikalle saapuivat Metsänväen Palidor Kuura ja Lieko Riekintytär. Palidor kertoi uskovansa itsensä syylliseksi tapahtumiin, minkä johdosta Vedenväki käänsi kaaoksen Metsänväen syyksi.
Talvi 2018

Kaskimaan partiointi alkaa

Tulenväen johtaja päättää, että kevääseen mennessä kaikki kulku Tulenväen mailla kielletään. Myös oman väen kulkua rajoitetaan, jotta Kaskimaata saadaan reheivöitettyä ja näin ollen resursseja omaan käyttöön. Kaikki asiattomat kulkijat tuodaan kylään johtajan tuomittavaksi.