Maailma

Pohjola

Pohjola sijaitsee Suomea muistuttavan alueen länsirannikolla.

Laakso asutettiin väkien johdolla kauan aikaa sitten, joskin alueelle on myöhemmin eksynyt myös tavan turkikkaita. Laaksossa ikivanhojen perinteiden juuret ovat syvällä ja siellä ulkomaisia, moderneja outouksia katsotaan kummaksuen - etenkin vanhemman kansan toimesta. Laaksolaiset eivät varsinaisesti ole uusia tapoja ja keksintöjä vastaan, mutta niiden väkisin tuputtaminen aiheuttaa yhteisössä vääjäämättä varsin kärkkään reaktion - Laakson turkikkaat kokevat magian olevan ratkaisu kaikkeen. Laakso onkin enimmäkseen metsästäjä-keräilijäyhteisö, jossa taikuus, jumaluuksien ja vanhojen kalevalaisten uskomusten kunnioitus on suurena osana arkea aina elementtien hallinnasta erilaisten ongelmien ratkomiseen.

Rikala sen sijaan on vasta hiljattain rakennettu satamakaupunki Laaksosta rannikkoa pitkin luoteeseen. Sitä asuttavat niin väkeläiset kuin tavat turkikkaatkin, ja lisäksi kaupunkiin on majoittunut jokunen ulkomaalainenkin. Rikala on niin paikallisen kuin kansainvälisenkin kaupankäynnin keskus, jossa on sataman, torin ja erilaisten kauppojen lisäksi myös mm. taverna.

Rikalan alue

Klikkaa merkkejä kartalla saadaksesi lisätietoja!

Laakso

Laakso sijaitsee Pohjolan eteläosassa, matalan vuoriston syleilyssä. Laakson päästä päähän kulkeminen vie jalan useamman päivän. Merenkulkukin on mahdollista rannikkoa pitkin, mutta varsinaisia laitureita tai satamia Laaksossa ei ole.

Klikkaa merkkejä kartalla saadaksesi lisätietoja!

 

Vuodenajat & sää

Pelin vuodenaikoihin on helppo samaistua, sillä ne noudattavat Suomen vastaavia. Vuodenajat vaihtuvat pelissä samaan tahtiin kuin oikeassa elämässä. Välikausina, jolloin toisella puolella Suomea voi paistaa aurinko ja toisella puolella olla pakkasta ja lunta, pelin aloittaja päättää sään.