Usein kysytyt kysymykset

Yleinen

Pelin ikäraja on 13 vuotta.

Jotkin pelit voivat sisältää raakuutta tai pariutumista, mutta ne on aina merkitty K16- tai K18-merkinnällä – tällaisten pelien lukeminen alaikäisenä on kiellettyä. Liittymällä hyväksyt ehdon.

Discord-chatissa pidetään huoli siitä, että keskustelun taso pysyy myös nuoremmille sopivana. Sopimattomien kuvien julkaisu on ehdottomasti kielletty sekä foorumilla että Discordissa.

Eivät, mutta hahmon ikää voi ylläpidon luvalla muuttaa ylöspäin. Mikäli hahmo saa pentuja pelissä, niiden ikääntyminen päätetään pentujen pelaajien kesken niin, että saman pentueen pennut ikääntyvät kaikki samaan tahtiin.

Väkeläiset

Hahmojen sarvet noudattavat luonnossa esiintyvän vastineensa toimintaperiaatetta. Eli jos hahmollasi on kauriin sarvet, ne käyttäytyvät kuten oikean elämän kauriin sarvet käyttäytyvät vahingoittuessaan.

Hahmon ruumiissa kasvavat kasvit toimivat biologisesti kuten oikean elämänkin kasvit. Ne ovat kuitenkin yhteydessä hahmoon niin, että tämä tuntee mm. kukan nyppäisyn niskastaan, oksan katkaisu sattuu ja voi vuotaa mahlaa tmv. puulajista riippuen. Kukat voivat myös vaikkapa lakastua hahmon ollessa nääntynyt tai mennä nuppuun hahmon nukkuessa.

Periaatteessa voi, mutta se tuntuu hahmosta samalta, kuin itse vaikkapa söisit omia hiuksiasi tai kynsiäsi – niin voi tehdä mutta miksi kukaan haluaisi tehdä niin?

Vedenväkeläiset osaavat hengittää veden alla.

Eivät. Kuitenkin pieni savun puskeminen tai kipinät esimerkiksi suuttuessa ovat okei.

Kastuessa ikiliekit sammuvat ja hahmosta tulee heikko, myös elementtivoimat ovat heikot. Ikiliekit syttyvät taas, kun hahmo on kuiva ja hahmo saa energiansa takaisin. Jos Tulenväkeläinen on tarpeeksi pitkään synnynnäiset ikiliekit sammuneena, se kuolee.